Site Rengi

DOLAR 32,5426
EURO 34,8395
ALTIN 2.445,02
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 24°C
Per 24°C
Reklam
Reklam

AYVALIK’IN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI MERKEZİ KÖKLÜ ZEYTİNCİLİK

AYVALIK’IN ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI MERKEZİ KÖKLÜ ZEYTİNCİLİK
Reklam
12.06.2021
831
A+
A-

Ayvalık’ın genç işadamlarından Mustafa Kürlek, başarılı çalışmalarıyla zeytin ve zeytinyağı alanında ismini duyurmaya devam ediyor.

Ayvalık genelinde beş satış mağazası olan Köklü Zeytincilik mağaza zincirine bir yenisini daha ekledi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in açılışını yaptığı, Sarımsaklı sahil bandında açtığı satış mağazası ile Zeytin ve Zeytinyağı satış mağazası sayısını altıya çıkardı.

BAŞKAN ERGİN” ALLAH BOL KAZANÇLAR, HAYIRLI MÜŞTERİLER VERSİN”

Reklam

Çamlık Camii imamı İsmail Şimşek, tarafından okunan Kur’an-ı kerimin ardından, yapılan dualarla açılışı yapılan Sarımsaklı Atatürk Bulvarındaki altıncı satış mağazasının açılışına, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanısıra, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Ayvalık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Melih Çakırca, Ayvalık bir önceki ATO Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Kantarcı, Halil Kantarcı ve İbrahim Sakallı, ile birlikte açılış kurdelesini kestiler. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin kısa konuşmasında: Genç yetenekli iş adamlarımızdan Mustafa Kürlek’in, Köklü Zeytincilik adıyla Sarımsaklı’ da açtığı yeni satış mağazası hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar hayırlı müşteriler versin” diyerek açılış kurdelesini kesti.

KÜRLEK” TÜKETİCİLERİMİZ HERŞEYİN FARKINDA VE SAĞLIKLI ÜRÜNLER TÜKETMEK İSTİYORLAR.”

Köklü Zeytincilik’ in işletme sahibi, Mustafa Kürlek, açıklamasında: Bu gün Sarımsaklıda Altıncı Mağazamızın açılışını yapmış bulunmaktayız. Mağazamızda üretmiş olduğumuz ödüllü zeytinyağlarının dışında, az tuzlu kostiksiz ve boyasız zeytinlerimiz bulunuyor, Köklü zeytincilik olarakta doğal gıda da imalata girmiş bulunmaktayız. Zeytinyağlı erişte ve salçalar kendi imalatımız. Tarhana imalatımız var sebzeli sade ve acı olmak üzere üç çeşit olarak, bunun dışında doğal kozmetikte de yer alıyoruz. Kozmetikte çeşitlerimiz, zeytinyağından kreme, zeytin çiçeği kolonyasından sabununa birçok çeşitimiz bulunmakta. Tüketicilerimiz herşeyin farkında ve sağlıklı ürünler tüketmek istiyorlar. Bu sebepten dolayı çizgimizi bozmadan, müşterilerimize en sağlıklı, en temiz ürünlerimizi sunuyoruz. Müşterilerimizin Köklü Zeytinciliğin ürünlerine güvenerek Türkiye’nin her bölgesinden online üzerinden aldığımız siparişleri kargolar ile yollayarak talepleri karşılıyoruz. İç piyasada gördüğümüz rağbetten çok memnunuz.

Reklam

KÜRLEK” İNGİLTERE, AMERİKA VE HONG KONG’ DAKİ TÜKETİCİLEREDE ULAŞIYORUZ.”

Yurt dışı olarak ,İngiltere, Amerika ve Hong Kong’ daki bayilerimize ürünlerimizi göndermeye devam ediyoruz. Oradaki distribütörlerimizi aracılığıyla tüketicilere ürünlerimizi ulaştırmış oluyoruz. Ayvalık’ımızın Zeytin ve Zeytinyağı markasını bu şekilde dünyaya tanıtmaktan da ayrıca gurur duyuyorum.” diyerek kaliteye vurgu yaptı.

Ayvalık Sarımsaklı Atatürk Bulvarı üzerindeki yeni satış mağazasında, zeytin, zeytinyağı, kozmetik ve gıda ürünlerinin tamamı doğal olarak üretilmekte olup müşterilerin beğenisine sunulmakta.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.