Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 24°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR YENİ FUTBOL SEZONUNA YENİ YÖNETİMLE BAŞLIYOR

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR YENİ FUTBOL SEZONUNA YENİ YÖNETİMLE BAŞLIYOR
Reklam
08.06.2022
657
A+
A-
“Ayvalıkgücü Belediyespor,2021-2022 Futbol Sezonunda büyük başarılara imza attı”
Suat Taş, ve yönetimi 3. Lige çıkardığı Ayvalıkgücü Belediyespor takımını yeni yönetime kuruluna tam destek vererek teslim etti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in katıldığı genel kurulda, Mehmet Babayiğit,İsmail Ergin,Volkan Bekit,Yavuz Yılmaz,Hakan Albayrak,Nüsametdin Sayar,Hüseyin Topuz,Altay Erhanoğlu,Cenk Süküt,Hasan Tahsin San,Samet Varol,Lütfü Kotan,Önder Kan, oy birliğiyle yeni yönetim kurulu oluşmuş oldu.
BAŞKAN ERGİN,” AYVALIKGÜCÜ’NÜN YERİ BURASI DEĞİL ÜST LİGLERDE KALICI OLMASI LAZIM “
Divan oluşturulmasında,Divan Başkanı Halil Burgaz,Yazıcı Erkan Cılak, ve üye Nusamettin Sayar,seçilerek genel kurul başlamış oldu.
Sekiz maddelik gündem ile yapılan genel kurulda, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yaptığı açıklamasında:” Öncelikle yaşanan başarıdan dolayı başta başkanımız Suat Taş,olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve oyucularımıza,teknik kadromuza çok teşekkür ediyorum,tebrik ediyorum. Hep söylediğimiz bir şey vardı, bunu üç yıl öncede söylemiştim;Ayvalık’ta on tene spor kulübümüz var. Bu sayı hem bir avantajdır,kulüp başkanlarıyla bir araya geldiğimizde söylediğim bir şey vardır, Ayvalıkgücü bir çatı spor kulübü olmalı ve Ayvalıkgücünün yeri burası değildir demiştim. Amatör ligler değil ,daha üst liglerde olması gerektiğini söylemiştim. Ve onlardan destekte istedik. O desteği İnegöl maçında ve playoff maçlarında gördük. Bütün kulüp başkanlarımız oradaydı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu sezonda söylemiştim benim yada yönetimin değil, bütün Ayvalık’ın inanması gerekir demiştim. Takımımızda iyi bir noktaya gittikçe inançlar artmıştı ve Ayvalıklılar,takımına sahip çıktı. Ayvalıkgücünün profesyonel liglerde kalıcı olması lazım. Bu başarıyı ve kalıcılığı hep beraber oluşturacağız. Tabiki eksiklerimiz çok . Sadece futbol başarısıyla değil beraberinde tesisleşmeyi de sağlamamız gerekiyor. Eksiklerimizden biri de bu.” Diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmasının sonunda:” Bu seçimin hayırlı olmasını diliyorum. Seçilecek yeni yönetim kurulu arkadaşlara başarılar diliyorum.”dedi.
BAŞKAN BABAYİĞİT ” BİZİM AYVALIKGÜCÜ SEVDAMIZ BABALARIMIZIN OMUZUN DA BAŞLADI”
Daha sonra faaliyet raporu va mali raporlar okunarak oylara sunuldu.Blok listeyle çıkan Mehmet Babayiğit ve yönetim kurulu arkadaşları oy birliğiyle seçilerek, Ayvalıkgücü Belediyespor’un yeni yönetimi belirlenmiş oldu.Temenni ve dileklerin ardından Ayvalıkgücü Belediyespor Genel Kurulu tamamlanmış oldu. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Babayiğit, yaptığı basın açıklamasında:”2015 yılından beri Ayvalıkgücünde aktif olarak yöneticilik yapmaktayım. Bir dönem başkanlık yaptım ve üç dönemdir de başkan yardımcılığı görevine devam etmekteyim. Bu sezon zorlu geçen bir maraton ardından uzun yıllar hasret kaldığımız profesyonel lige geri döndük. Çok zorlu bir maratondan geçtik ve şampiyon olduk.
Bu şampiyonluk yolunda her daim arkamızda duran bize sonsuz destek veren hiçbir zaman bir istediğimizi iki etmeyen ve beni tekrar bu kulübün başına başkan olarak tek listeyle çıkartan sayın belediye başkanımız Mesut Ergin’e sizlerin huzurunda çok teşekkür ederim. Ülkemizde spor yöneticiliği yapmak gerçekten zor bir iş. Heleki son çıkan spor Yasası ile bu iş daha da zorlaştı ben ve yönetim kurulu üyeleri hepimiz ticaret yapan ve ticaretin başı olan birer bireyleriz. İşinden ödün vereceksin, ailenden ödün vereceksin, çocuğundan çoluğundan zaman ayıracaksın ve bulunduğun spor kulübünü başarılı hale getireceksin. Bütün dallarda başarıyı yakalamak için mücadele edeceksin çaba sarf edeceksin ve yeri gelecek kötü eleştirilerle karşılaşacak olduğumuz iş nankör meslektir. Biz bunları bilerek buradayız ve yönetim kurulu üyelerimizin Ayvalık ve Ayvalık gücü sevdası yeni başlamadı. Bizim Ayvalıkgücü sevdamız babalarımızın omuzun da başladı ve halende devam ediyor.
Bizi çok zorlu bir süreç bekliyor bununda farkındayız ama bu zorlu sürecin üstesinden hep birlikte geçeceğiz ve başaracağız. Ayvalıkgücü’nün şerefini namusunu hakkını ve son kuruşuna kadar olan parayı elimizden geldiği kadar koruyacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır bu bayrak bugün bizlere emanet edildi bizlerden sonraki yönetime inşallah en iyi şekilde bayrağı teslim edeceğimize inancımız tamdır ve Ayvalıkgücü’nün yeni yönetimi Ayvalık’ımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum…”Diyerek yeni yönetim kurulunu tanıttı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.