Site Rengi

DOLAR 32,3810
EURO 34,7768
ALTIN 2.398,79
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 24°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
24°C
Hafif Yağmurlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Reklam
Reklam

AYVALIK’A TOKİ MÜJDESİ “HERŞEY DAHA GÜZEL YAŞANABİLİR AYVALIK İÇİN “

AYVALIK’A TOKİ MÜJDESİ “HERŞEY DAHA GÜZEL YAŞANABİLİR AYVALIK İÇİN “
Reklam
10.05.2022
371
A+
A-
Uzun zamandır, Ayvalık’ta dar gelirli, yoksul kirada yaşayan insanların’da kiradan kurtulması için Ak Parti Ayvalık ilçe Başkanlığı’na geldiğinden bu güne kadar çaba gösteren, Ali Gür, 10 Mayıs 2022 Salı günü, Ankara’da yaptığı bazı temaslar sonucunda, Ayvalık’ta TOKİ’nin yapılması için 100.000 Sosyal Konut Projesine alınmasını sağladı.
“AYVALIK’TA PLANLANAN TOKİ PROJESİ İÇİN START VERİLDİ.”
Balikesir İl Başkanı, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Başkan ve Yönetimi kurulu üyeleri, Ayvalık’taTOKİ yapımı için bir dizi temaslarda bulundu. Ayvalık Devlet Hastahanesi bölgesinde yaklaşık 400 dönüm arazi içinde yapılacak olan toplu konut projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki aylarda açıklayacağı “100.000 Sosyal Konut Projesine ” içine alındı.
AYVALIK’A İLK AŞAMADA 500 KONUT
Başlangıçta 500 konut olarak planlanan projede, sosyal tesisler, spor alanları ve eğitim alanları da yapılacak. Ak Parti Ayvalık ilçe Başkanı Ali Gür, yaptığı açıklamasında :” Amacımız, Ayvalık’ta ihtiyacı olan vatandaşlarımızı ve sadece Ayvalık’ta yaşayanları konut sahibi yapmak. Bunun içinde TOKİ Başkanımız ile yaptığımız görüşmede bazı maddeleri şartnameye özellikle koydurduk.
“KONUT EDİNME ŞARTLARI BELLİ OLDU”
Konut edinme şartları olarak, en az 3 yıldır Ayvalık’ta ikamet ediyor olması, aile bireylerinde mevcut konut tapusu bulunmaması ve toplam hane geliri aylik 10.000 tl altında olan vatandaşlarımız öncelikli olacaktır.
Son zamanlardaki Ayvalık’taki konut kira artışlarından dolayi bu ihtiyacı karşılamak için yaptığımız çalışmalar da sona yaklaştık. Daha detaylı bilgi önümüzdeki süreçte Bakanlığımız tarafından yapılacaktır.” Diyerek, Ayvalık’ta kiraların artmasına vurgu yapan Ak Parti Ayvalık ilçe Başkanı Ali Gür,” Halkımıza hayırlısı olsun.” Sözlerle konuşmasına son verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.