Site Rengi

DOLAR 32,1893
EURO 35,0400
ALTIN 2.457,31
BIST 10.193,43
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 29°C
Az Bulutlu
Balıkesir
29°C
Az Bulutlu
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 29°C
Reklam
Reklam

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AŞURE’SİNİ PAY ETTİ

AYVALIK HACI BEKTAŞ VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ AŞURE’SİNİ PAY ETTİ
Reklam
26.08.2021
842
A+
A-

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği ,Muharrem Ayı Aşure Hayrını pay etti. Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda Aşure payına başta Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan,”Aşure hayrınızı Allah kabul etsin”dedi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,”Aşure payınızı Allah kabul etsin hayrınız sevgi,barış,kardeşlik getirsin dedi.

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Aşure payına katılanlar arasında, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyeleri, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun,Ayvalık Gümrük Müdürü Mesut Koç,Ayvalık Müftüsü  Emre Önal, İlçe Tarım Müdürü Zeki Volkan Oral, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Gür ve ilçe Teşkilatı,CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve ilçe Örgütü,MHP Ayvalık İlçe Başkan vekili  Ahmet Yalın ve ilçe yönetim Kurul Üyeleri ,İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülden Sütçüoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,DSP Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Atmaca ve İlçe Yönetimi,Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Yasemin Memiş ve İlçe yönetimi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Körfez Koordinatörü Kazım Arslan,ADD Ayvalık Şube Başkanı Ahmet Üzgeç, ATO Laboratuar A.Ş.Başkanı Ali Uçar ve ATO Meclis Üyeleri, Ayvalık Kızılay Şube Başkanı Mehmet Anıl Okyar, Ayvalık Belediyesi bir önceki dönem Belediye Başkanı Rahmi Gençer,Cumhuriyet Kadınlar Derneği Başkanı Gülden Sarıbaş,ÇYDD Ayvalık Şube Başkanı  Gülden Belge,KESK Ayvalık Şube Başkanı  Ersin Esen,ve Yönetim Kurulu’nun yanı sıra  çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, katılamadığından dolayı yolladığı mesajında “ Muharrem ayı nedeni ile yaptığınız Barışı,Sevgiyi ve kardeşliği  temsil eden Aşure Hayrınıza gelemedim . Aşure payınız tüm insanlığa sevgi ve Barış getirsin.” Diyerek tebriklerini iletti.

Chp Balıkesir Milletvekili CHP Genel Başkan Yard. Ahmet Akın, Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneğinin Aşure payına katılamadığından dolayı yolladığı mesajında “Birlik, Beraberlik, Kardeşlik, Dayanışma ve Hoşgörünün sembolü olan Aşure etkinliğinize katılamadığım için üzgünüm. Size ve tüm katılanlara sevgi ve saygılarımı sunarım.” Sözleri ile iyi dileklerde bulundu.

Reklam

26. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Altınoluk’ta Alevi Kültür Derneği’nin, Kültür Merkezi Temel Atma Törenine katılması dolayısı ile gelemedi. Gönderdiği mesajında” Değerli canlar; daha önceden planlanan temel atma töreninde bulunmam nedeni ile Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneğinizin Aşure payında bulunamamanın üzüntüsü içerisindeyim. Aşure payınızı Allah kabul etsin. Muharrem ayı nedeni ile yaptığınız Aşure payınızda emeği geçenlere teşekkür eder,hayırlara vesile olmasını haktan dilerim.Sevgi ve Saygılarımla.” sözleri ile desteğini vermiş oldu.

Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Nurten Büyükel,yaptığı açıklamasında” Bu sene Ayvalık Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği olarak pay ettiğimiz Aşure,tüm insanlığa Türkiyemize ve ilçemize barışı,huzuru,sevgiyi getirsin. Allah kabul etsin. Bu gün bizi yalnız bırakmayan bütün katılımcılar yönetimim ve üyelerimiz adına  çok teşekkür ediyorum .” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.