Site Rengi

DOLAR 32,3698
EURO 35,0047
ALTIN 2.326,10
BIST 9.092,70
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 28°C
Az Bulutlu
Balıkesir
28°C
Az Bulutlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 21°C
Reklam
Reklam

AK PARTİ BALIKESİR, OSMANİYE, TOKAT VE TUNCELİ İL KONGRELERİ

AK PARTİ BALIKESİR, OSMANİYE, TOKAT VE TUNCELİ İL KONGRELERİ
Reklam
19.02.2021
451
A+
A-
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan” Kongrelerimizde görev alacak arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyor rabbimden kendilerine muvaffakiyetler diliyorum.”sözleri ile konuşmasına başladı. Dört il kongrelerine online bağlanarak yaptığı konuşmanın bir bölümünde : Salgın şartlarının yol açtığı kısıtlamalarına rağmen, kongrelerimizi hamd olsun hem tedbirlere uygun, hemde gayet coşkulu şekilde gerçekleştiriyoruz. Ak Parti Kongreleri, bir siyasi partisi toplantısı olmanın ötesinde, Ülkenin ve milletin geleceğe ilişkin umutlarının tazelendiği demokrasi platformudur. Ak Parti Milletimizin kurduğu bir partidir. Girdiğimiz 15 seçimin hepsinde de birinci yaparak, bizi bu günlere milletimiz getirmiştir. Bunun için her adımımızı milletimize bakarak atıyoruz. milletimiz bu gün bize 2023 hedeflerimizi işaret ediyor. Türkiye’nin demokrasiden ekonomiye her alanda enüst lige çıkmasının ifadesi olan, 2023 hedeflerimizin en kritik dönemeci de aynı yıl yapılacak seçimlerdir.
Rabbime bana sizler gibi yol ve dava arkadaşları nasip ettiği için hamd ediyorum. Bu vesile ile kuruluşundan bu güne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyor,dar bekaya intikal eden kardeşlerime de Allahtan rahmet diliyorum.
Türkiye’nin bu kritik döneminde, hayatınızın diğer alanlarından fedakarlık yaparak, sorumluluk üslendiğiniz elinizi taşın altına koyduğunuz için, sizlere teşekkür ediyorum. Tarihin her döneminde bayrağı en üst burca dikmek için en öne atılan birileri olmuştur. Malazgirt’te sultan Alparslan’ın, Söğüt’te Osman Beyin, Kosova da Murat Hüdavendigar’ın İstanbul’da Fatih’in, Sina Çölünde Yavuz’un, Bağdat’ta 4 Murat’ın, İstiklal Harbinde Gazi Mustafa Kemal’in, çok partili hayata geçişte merhum Menderesin zaferleri hep böyle gerçekleşmiştir.” diyerek konuşmasına devam eden, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongresi olan Balıkesir, Osmaniye, Tokat ve Tunceli olmak üzere 4 ilin kongrelerinde ve kademelerinde görev alan kişileri görmek istedi ve ilk olarak Balıkesir il teşkilatından başladı. Kadın Kolları, Gençlik Kolları başta olmak üzere il yönetiminde görev alan partilileri, Balıkesir Milletvekilleri ve geçmiş dönem milletvekilleri, BBB Başkanı ve önceki dönem il yönetim kadroları görmeye ve selamlamaya başladı. Daha sonra Osmaniye, Tokat ve Tunceli illeri kongreleri de aynı şekilde devam etti.
Ak parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, yaptığı açıklamasında : Cumhurbaşkanımız, Partimizin Kurucu Lideri Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantı ile katıldığı, Genel Başkan Yardımcılarımız, Sn. Numan Kurtulmuş, Sn. Hamza Dağ ve Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli’nin katılımları ile 7. Balıkesir AK PARTİ İl kongremizi yaptık. İl Başkanlığına seçilen Sn. Ekrem Başaran Başkanımı tebrik ederim. Allah utandırmasın. Şahsıma, Büyük Kongre Delege listesinde yer veren İl Başkanıma ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederim. Ayvalık’ımızı onurlandırdılar.
Bugün, Kongreye yüksek katılım göstererek Kentimizi en iyi şekilde temsil eden Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyelerime, Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Mahalle Başkanlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Herşey Daha Güzel Yaşanabilir Ayvalık İçin. #Ayvalık için inandığın yolda yürü.” Diyerek sözlerine son verdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.