Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

AYVALIK DÖRT YIL ÖNCE NEYSE BU GÜNDE AYNI

AYVALIK DÖRT YIL ÖNCE NEYSE BU GÜNDE AYNI
Reklam
31.10.2022
597
A+
A-

2019 Mart yerel seçimlerinde CHP ‘den 730 oy farklıyla alan D.P. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin,büyük bir coşku ve beklentilerle seçildi.

2014 yılından önce ve  2019 arası Ayvalık Belediyesi ne yaptıysa o şekilde kaldı.

Yeni projelerden bahsederek, Ayvalık Belediyesi’ne büyük bir ümitle seçilen Mesut Ergin,2019 Mart’tan bu yana sadece İşgaliye paralarını 5-6 misli artması ile Emlak Vergilerinin %300 veya 400 artmasının dışında bazı mahallelere kilit taş döşemesinin ardından Ayvalık merkezde bulunan Barbaros Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’na yapılanların dışında elle tutulur hiçbir çalışma yapmadı.

Reklam

“4 YIL BİR ÇALIŞMA YAPMADAN NASIL TAKDİR TOPLANIR ,ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL İDOLÜ KİM ACABA”

Mesut Ergin, Ayvalık Belediyesi’ne  başkan olduktan sonra, özellikle 3 yıl sadece kendisine denize karşı özel makamlar yapmanın dışında ne yaptı da; halen bazı kesimler taktir ediyor anlamıyorum.

“AYVALIK SİZİN SİZ PATRONSUNUZ.”

Reklam

Hani varya  Fox Televizyonun Haber sunucusu Selçuk Tepeli ‘nin dediği gibi “Patron Sizsiniz” bu şekildeki Ayvalık’ı hak ediyormusunuz?

Yeni bir trent oluşmuş,ne yapmazsan  yapma , yani hiç bir şey yapma “Ayvalık Belediyesi Maaşları ödüyorya ”Diyerek 4. Seneyi doldurmak üzere,şaşırılacak şey.

Sormazlarmı , önceki belediye başkanları da taşınmaz varlıklarını satsaydı,işgaliyeleri 3-5 misline çıkarsaydı, Pandemi de bile kira toplasaydı, iş sahiplerine tebligatlar yollayarak hesaplara tedbir koysalardı önceki belediye başkanları da işçi paralarını öderlerdi herhalde.

Belediye başkanlarına, Siyasi Parti başkanlarına,meclis üyelerine çok gezen ve halkın içinde olan bir yerel gazeteci olarak, tavsiye “ yerel gazeteciler ile toplantılar yapın,halkın sıkıntılarını,ihtiyaçlarını belirlemekte faydanız olacaktır. Toplantılarınız bir magazin havasında değil, kentin gerçek sorunları ortaya konacak şekilde yapılmalı, boy, boy fotoğraf çektirerek  magazin yaratmak olmamalı.

“TAVSİYE BİZDEN”

Ayvalık Belediye Başkanı, Trolleriniz sizi çok yanlış yönlendiriyor. Bir sorunu yazınca,başlıyorlar “vatan haini “yaftası vurmaya,yada hakaret etmeye. Biz onların belediyeden nemalandığını biliyoruz. Ama o koltuğa oturanlar bilmiyorlar. Tekrar söyleyelim “başkan sana zarar verenler seni sosyal medyada militan gibi savunanlar.  Çalışkan ve halkçı başkanlarının savunulmaya ihtiyacı yoktur.

“GÖRDÜĞÜNÜZ RESİMLER AYVALIK FETHİYE MAHALLESİ’NDE BULUNAN KARAYAZ ÇOCUK PARKINDAN  .”

31 Ekim Pazartesi saat 11 gibi çekildi. Tarih veriyorum ki; bizi yalancı çıkarmaya çalışanlar bilsin. 4 günde bu hale geldi . Gelen giden kontrol eden yok. Bu parkı en az 10 kere haber yaptım. Belediye yetkililerine yapılması gerekenleri  anlattım.

“BİR KEZ DAHA YAZIYORUM.”

Parkın girişinde kapı yok,buraya sürgülü ve kilitli kapı olmalı,  parkın yandan girişi olan yere  ikinci bir kapı olmalı, Park ışıkları yetersiz net aydınlık olmalı, emniyetle konuşularak kamera sistemi olmalı.

“HALK POLİS ÇAĞIRMAKTAN BIKTI .”

Gelelim Ayvalık Merkezde bulunan eski halin durumuna. Burayı ya sanayiye çevirin yada gıda ve yiyecek satan işyeri haline. Orada bulunan esnafların bazıları,” burasını  bir önceki belediye başkanı yaptı diye,Mesut Ergin elini sürmek istemiyor. 4 senedir çok söyledik diyorlar.” Bu gösteriyor ki; Karayaz Parkı da, bu yüzden ellenmiyor gibi.

Eski  veya yeni diye bir durum olmamalı. Belediye kimsenin babasının şirketi değil. Aldığınız vergilerin karşılığını hizmet olarak verin. Bütçenizi de 400 Milyonun üzerinde arttırdınız.

Taşınmazları da sattınız.

Her yere inşaat ruhsatı da vererek  gelirde elde ediyorsunuz.

Halkın  vergi altında topladığınız paralarını Ankara ve  İzmir yollarında benzin ve araç kiralarıyla p…. etmeyin!!!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.