Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Reklam
Reklam

ALİ GÜR GÖNÜLLÜ KADINALAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ “ÇÖPLÜĞÜN ALTIN ÇOCUKLARINA 130 KİLO MAMAYLA GÜNLÜK BESLEM YAPILDI “

ALİ GÜR GÖNÜLLÜ KADINALAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ “ÇÖPLÜĞÜN ALTIN ÇOCUKLARINA 130 KİLO MAMAYLA GÜNLÜK BESLEM YAPILDI “
Reklam
11.02.2024
303
A+
A-
Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, Sea Long Otelinde gönüllü kadınlar ile bir araya gelerek, sabah kahvaltısını bir arada yaptı.
Kahvaltı Sonrası Altınova’da bulunan Çöplüğün Altın Çocukları’na mama desteği vererek beslemelerde bulundu.
Ali Gür’ün kadınlarla buluşmasına katılanlar arasında, Ali Gür’ün Bahçeşehir, Okullarında Tarih Öğretmeni eşi Hatice Gür, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş, Ali Gür’ün seçim kampanyasında kullanılan şarkının bestecisi ve söz yazarı Yasemin Pulat,ve çok sayıda gönüllü kadın vatandaşlar katıldı.

SONY DSC

SONY DSC

BAŞKAN GÜR ”BALIKESİR’İN EN ÇOK YAPISAL SORUNLARI OLAN BİR İLÇESİYİZ ”

Kahvaltıda Konuşan Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür,: Değerli dostlarım,sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu oldum. 96 yılından beri Ayvalık’ta ticaretle uğraşıyorum. Turizm ve Eğitim olarak da Bahçeşehir ve Uğur kolejleri olarak işletmelerimiz var. Evliyim üç çocuk babasıyım ve tarik öğretmeni Hatice Gür, ile evliyim. Şimdide Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayıyım” diyerek konuşmasına neden aday olduğunu şu sözler ile dile getirdi:” Ayvalık’ta yaşıyoruz ve yaşadığımız çok güzel bir kent. Bu kentte yaşayan sizler gibi bende çok şanslı hissediyorum. Belki de dünyanın en güzel yeri. Fakat şöyle sorunlarımız var, bu güzelliğinin yanı sıra Balıkesir’in en çok yapısal sorunları olan bir ilçesiyiz. Birçok şeyi halledememişiz.
Dursunbeye doğalgaz gelmişken biz halen doğalgazı konuşuyoruz. Kanalizasyon, altyapı sorunlarını konuşuyoruz. Birçok kentte spor ve yaşam alanları bitmiş sorunlar ortadan kalkmışken biz halen bunları konuşuyoruz. Bunları değiştirmek için buradayım ve aday oldum.
Bu sorunları inşallah, öncelikle kadınlarımızla ve kentimizde yaşayanlar ile hep birlikte başaracağız. Kadınların gücüne inanıyorum. Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Meclisi’nin yarısına yakın Kadın Meclis Üyelerinde oluşacak. Kadınlar ile bu işlerin daha iyi yapılacağına inanıyorum çünkü ilerimdeki yöneticilerimin tamamına yakını kadınlardan oluşuyor. Kentimize sahip çıkmaya çalışan partisi ne olursa olsun, yeter ki Ayvalık’ı sevsin bir şeyler katmak istesin biz onların enerjileriyle Ayvalık’ta yaşanan sorunları aşmak istiyoruz. Bana inanırsanız hep beraber başarırız.”Dedi.
BAŞKAN KARAKAŞ” OMUZ, OMUZA YÜRÜRÜM DİYEN HANIMLARIN YANIMIZDA OLMASI BİZE ÇOK GÜÇ KATACAKTIR”
Daha sonra kadınlara hitap eden Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş, konuşmasına, ben Okulöncesi Öğretmeni, Turizmci ve Uluslararası Kişisel Gelişim Uzmanıyım, diyerek başladı.
Başkan Gökmen Karakaş konuşmasına şu sözlerle devam etti:” Ak Parti İlçe Teşkilatında 10 yıldır Ali başkanımla omuz, omuz görev yapıyorum. Bizler kadın kolları ekipleri olarak, daha çok sahada çalışmalar yapıyoruz. Kentimizde bulunan mahallelerde ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Daha doğrusu sizler gibi güçlü ailelerini ayakta tutan, hanımefendi kadınlarımıza ulaşıyoruz. Bunları yaparken amacımız başkanımızı tanıtmak, ilçemizde yapacağı projeleri ve hayallerini anlatmak, Ayvalık Belediye Başkanı olursa, Ayvalık’ı nereye getireceğini anlatmak. 34 Mahallemiz var.
Gönüllü dostlarımızla sizin gibi önemli hanımefendilerin desteği, ben sizinle sahada omuz, omuza yürürüm diyen hanımların yanımızda olması bize çok güç katacaktır.” Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gökben Karakaş, bu sözlerle destek beklediğine vurgu yaptı.

Reklam
BAŞKAN GÜR” BU HAYVANLARIN YAŞAMLARI İYİLEŞTİRİLMELİ”Daha sonra topluca resmin ardından, Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkan Adayı Ali Gür, Altınova da buluna Çöplüğün Altın Çocukları olan, sokak hayvanlarını beslemeye geçti.
Yaklaşık 130 kilo mama alarak günlük beslenmeye katılan başkan Ali Gür’ü , karşılayan Altınova Sokak Canlarının sorumluluğunu üstlenen, Umut Şen, Aylin Gençel, ve depremzede doktor Hikmet Yar Özcan, bu bölgede hayvanların yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Sorunları tek,tek not alan ve sokak hayvanlarına yakın ilgi gösteren, Cumhur İttifakı Ayvalık Belediye Başkanı Adayı Ali Gür, ile beraberinde gelen ekip, yanlarında getirdikleri 130 kilo civarı mamalarla, onlarca sokak canlarına besleme yaptılar.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.