Site Rengi

DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 23°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 23°C
Pts 26°C
Reklam
Reklam

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI VE 28 DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONRASI AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI VE 28 DÖNEM MİLLETVEKİLİ SEÇİM SONRASI AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
Reklam
30.05.2023
105
A+
A-

“ÜLKEMİZ ÖNEMLİ BİR SEÇİM SÜRECİNİ DAHA GERİDE BIRAKTI.”

14 ve 28 Mayıs tarihli seçimler sonrasında , AK Parti Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakının mecliste kazanmış olduğu oy çoğunluğu ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Gerek öncesi, gerekse sonrasında , çok fazla matematiksel kavramın kullanıldığı ve halen daha kullanılmakta olduğu bu seçim üzerine konuşulması  gereken en önemli şey , millet iradesinin adeta şölene dönüşen bir ortamda bir kez daha tecelli etmiş olmasıdır.

Reklam

“ BU;  TÜM DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE GURURLA SAHİPLENİLMESİ GEREKEN BİR DURUMDUR. “

Böylesi yüksek çoğunluğun katılımıyla gerçekleşen bir seçim, bugün dünya liderliğine oynayan ülkelerde dahi çok zor erişilebilen bir gerçektir. Bizler elbette mensubu olduğumuz siyasi görüşün galibiyetiyle farklı bir gurur ve sevinç yaşamaktayız. Bilhassa yaşadığımız çevrede duygu ve düşüncelerimizi zaman zaman anlatmakta zorluk çektik.Bununla birlikte, büyük resmi görebilen ve bunun mücadelesini veren taraf olduk. Ne yaşadığımız zorluklar , ne de an itibariyle hissettiğimiz haklı gurur ve sevinç , bizi diğer yarımızdan uzak kılmadı, kılmayacaktır.

“SEVİNÇ VE HÜZÜN KARDEŞ İKİ DUYGUDUR.”

Reklam

İnanç ve ideolojisi ne olursa olsun, Ay Yıldızlı Bayrağımızın gölgesi altında yaşayan ve bunu devam ettirme istek ve iradesine sahip herkes kardeştir.

Özellikle Ayvalık gibi , sosyo-ekonomik ve kültürel bağlamda , insan ilişkilerinin organik bağlarla örüldüğü küçük ve kozmopolit bir yerleşim yerinde , siyasetin “insana hizmet” için varolduğunun gayet bilincindeyiz. Seçim Kampanya sürecimizde sık sık tekrarladığımız gibi “Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek” mottosuyla , Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde  “Türkiye Yüzyılı” vizyonu ile başladığımız bu yeni dönemin , kaybedeni olmayan büyük bir  zafer kazanılmış olduğu inancıyla , herkes adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Ali Gür Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.