Site Rengi

DOLAR 32,3970
EURO 34,7929
ALTIN 2.434,65
BIST 10.082,77
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 19°C
Reklam
Reklam

AYVALIK TİCARET ODASI BU KIŞTA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI

AYVALIK TİCARET ODASI BU KIŞTA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI
Reklam
14.12.2022
252
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle,  her sene Ayvalık Ticaret Odası (ATO) tarafından ihtiyaç sahibi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için kışlık mont yardımı yapıyor. Bu senede ihtiyaç sahibi olan öğrencileri unutmayan ATO, satın alınan toplam  750 adet kışlık montu,  13 Aralık Salı günü Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar, ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, arasında imzalanan protokol ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. Törende,  ATO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile okul müdürleri hazır bulundu.

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Ali Uçar ; Ayvalık Ticaret Odası (ATO )olarak, her sene Ayvalık İlçe Milli Eğitim ile düzenlediğimiz protokol karşılığında, ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerimize mont yardımını bu senede devam ettirdik.  Ayvalık Ticaret Odası  Yönetimi ve Meclis Üyeleri olarak, bu tür protokoller ile gelecek yıl içinde, inşallah ihtiyacı olan kardeşlerimize daha fazla katkımız olacak. Bu yapılan protokol doğrultusunda katkıda bulunan,  ATO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimin yanı sıra  odamızın değerli  tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum.  Odamız ile bu tür protokolü yapan Ayvalık Milli Eğitim Müdürü Güner  Bahadır, başta olmak üzere, Ayvalık’ta emeği geçen tüm eğitim camiamıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, yaptığı kısa açıklamasında; Ayvalık genelinde bulunan ilk ve orta okullarımızda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik, her sene Ayvalık Ticaret Odası ile  yaptığımız  kışlık mont dağıtımını bu senede devam ettirdik. Yapılan bu protokol ile ihtiyaç sahibi 750 öğrencimize,kışlık mont dağıtacağız. Bu nedenle Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uçar’a ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ATO Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.