Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Az Bulutlu
Balıkesir
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 23°C
Reklam
Reklam

AYVALIK GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME TAMAM DEDİ

AYVALIK GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME TAMAM DEDİ
Reklam
12.05.2022
230
A+
A-
CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı ve İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem’in katılımıyla düzenlendi.
CHP Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek, erken saatlerde, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’inde katıldığı, CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, partililer ile sohbette bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Erkek, partilileri gündemdeki sorularına cevap vererek bilgilendirdi. Daha sonra, akşam Ayvalık Amfi deki “Güçlendirilmiş Parlementer Sistem”in paneline katıldı.
Güçlendirilmiş Parlementer Sistemini anlatan panele,STK’lar,Siyasi Partiler,bir önceki dönem milletvekilleri katıldı.
Muhalefetin ortak fikir olarak dile getirilen konuların başında 2023 yılındaki seçim ve” Güçlendirilmiş Parlementer Sistem”in anlatımı ve bu konudaki bilgilendirme, Ayvalık Amfide düzenlenen panel dile getirildi. Türkiye Siyaseti’nin sıcak gelişmelere girdiği bu günlerde, muhalefetin gündemindeki “Güçlendirilmiş Parlementer Sistem” panelini Özlem Gürses moderatörlüğünde Ayvalık Amfide gerçekleştirildi.
Konuşmalar içerisinde hukuk sistemine, düzensiz göçmenlerin geri gönderilmesi ve 2023 te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine vurdu yapıldı. Balıkesir genelindeki CHP İl ve İlçe başkanları ile yönetim kurullarının yanısıra partililer katıldı. Aynı şekilde İYİ Parti Balıkesir İl ve İlçe başkanlarının yanısıra kurul ve parti üyeleri katıldı. Ayvalık Belediye Başkanı Ergin, Genel başkan yardımcılarının verdiği bilgilendirmeleri için teşekkür etti. Panele gelerek yalnız bırakmayan konuklara da teşekkür ederek konuşmasına şu sözler ile devam etti:” Biz bu programı bir ay önce tasarladığımız zaman, Parlementer Sistemi anlatmayı amaçladık. Fakat Öğlen saatlerinde gelen bir haber ile, çok üzüldük. Bu günkü etkinliğin daha anlamlı olduğunu gördük. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun il başkanı olmadan önce 9 yıl önce attığı twittlerden dolayı yargılanmış olması ve ceza almış olması kabul edilir bir şey değil. Ben biliyorum Adalet bir gün herkese lazım olacak.” Diyerek konuşmasına devam etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.