Site Rengi

DOLAR 32,4812
EURO 34,8781
ALTIN 2.441,46
BIST 10.082,77
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 19°C
Reklam
Reklam

BAKAN SOYLU AYVALIK GÖÇ İDARESİ’NİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

BAKAN SOYLU AYVALIK GÖÇ İDARESİ’NİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI
Reklam
31.03.2021
970
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ayvalık Vilayetler Kampında yapılan Göç İdaresi Müdürleri Değerlendirme toplantısına katıldı.

Bakan Soylu ile birlikte değerlendirme toplantısına,Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, SG. Ege Bölge Komutanı Kıdemli Albay Serkan Tezer, Balıkesir Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, Ayvalık Kuzey Ege SG Komutanı Binbaşı Sadun Özdemir, Ayvalık Jandarma Komutanı Yüzbaşı Güneş Eliş, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür,ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ayvalık İdari ve Şube Amirleri katıldı.

Ayvalık’ta Vilayetler Kampında yapılan Göç İdaresi Değerlendirme Toplantısında, İçişleri Bakanı Soylu: Türkiye, 2014 yılından beri dünyanın en fazla göçmene ev sahipliği yapan ülkesidir. Bu gün dünyada zor yer etmiş insanlardan bir ülke kurulmuş olabilseydi,80 Milyonluk nüfusuyla, Avrupa’nın en kalabalık ülkesi olurdu. Bu tablo inanınız, Türkiye’nin bu aziz milletin eseri değildir.

Reklam

Bu tabloyu yöneten maliyetine katlanan ancak akılcı politikalarla buna uyum sağlayan bir ülkeyiz. Kurumsal yapılanmasıyla, Göç Genel Müdürlüğünün kurulmasıyla, göç kurulu oluşturmasıyla, attığı mevzuat adımlarıyla, Uluslar arası iş kanunundan turun tüm göçmenlerin kayıtlarının yapılması biometrik verilerin alınmasıyla tüm fitnelere rağmen toplumsal bir çatışma yaşanmaması için, geri gönderme merkezlerindeki nizam ve intizamla ve nihayetinde bu gün uyum çalışmalarına Türkiye göçü tam manasıyla başarılı yürütmektedir.

İl müdürlerimiz Türkiye de örnek olabilecek hem kişisel ilişkileri kuran hem kurumsal ilişkilerini iyi zemine oturtan, hem takiplerini çok iyi bir şekilde devam ettiren, Aynı zamanda vizyonları olan ve aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’nin göç politikasının hakikaten başarılı bir şekilde yönetmek için çaba sarf eden Arkadaşlarımız. Her birinizi tebrik ediyorum. Her birinizi kutluyorum. Gayretlerinizi çalışmalarınızı, ve hakikaten ortaya koyduğunuz emeğe de alkış tutuyorum. İnşallah bu ve buna benzer toplantıları bir çok kez gerçekleştirdik. Her birinden de olumlu sonuçlar aldık. İnşallah bu toplantıdan da aynı sonuçları alabileceğimize olan inancım tamdır” sözleri ile konuşması devam etti.

 

Reklam

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.