Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Az Bulutlu
Balıkesir
17°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 24°C
Per 22°C
Reklam
Reklam

AYVALIK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLERİNİ KUR’AN TİLAVETİ İLE ANDI

AYVALIK ÜLKÜ OCAKLARI ŞEHİTLERİNİ KUR’AN TİLAVETİ İLE ANDI
Reklam
21.02.2022
628
A+
A-

“Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ayvalık İlçe Başkanlığı Şehitlerini anma töreninde şehitlerin ruhuna  Kur’an-ı Kerim okuyarak başladı.”

Kur’an-ı Kerim’in okunmasının ardından, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şilah arkadaşları ve şehitler için saygı duruşu ,ardından İstiklal marşı ile anma töreni başlamış oldu.

EGE Üniversitesi’nde Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptığı sırada, PKK Terör Örgütü’nün şehit ettiği Fırat Çakıroğlu’nu anma gecesi, Ayvalık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İsmet İnönü Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Reklam

Ayvalık Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Mustafa Tosun’un başkanlığında, yapılan Şehitleri Anma Gecesine katılanlar arasında; MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray, Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, Burhaniye Ocak Baskanı İlker Duran, Burhaniye MHP İlce Baskanı Murat Kurt, Edremit Ülkü Oçak Başkanı Gökan Takyesizoğlu,  Havran MHP İlçe Başkanı Sadetdin Kul, İl Başkan Yard. Yunus Tanrıoğlu, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Elmas Özmen, ve vatandaşlar katıldılar.

BAŞKAN SIRAY ” FIRAT ÇAKIROĞLU, SON ŞEHİDİMİZ DEĞİLDİR.”

Milliyetçi Hareket Partisi Ayvalık İlçe Başkanı (MHP) Mehmet Sıray, konuşmasında: “Bu akşam Gerçekten duygulu bir akşam. Merhum Ülkücü Şehidimiz Fırat Çakıroğlu’nu andık. 1991 yılında dünyaya gelen genç kardeşimiz, EGE Üniversitesi’nde Ülkü Ocakları Başkanlığı yapıyordu. Mücadelesi sadece Allah, Vata, Bayrak içindi. Maalesef her dönemde var olan ve ülkemizi bölmeye çalışan teröristler tarafından ayağından bıçaklanarak şehit edildi. Ama onun davası hiçbir zaman bitmedi. Bir sürü genç görüyorsunuz bu akşam burada, bir sürü yürek görüyorsunuz. Bu yürekler, bu gençler Fırat Çakıroğlu’nun emanetini alıp bu Ülkeyi, Vatanı, Bayrağı ve yüce Allah uğrunda mücadelelerini dünya var olduğu sürece devam edecek. İnşallah. Mücadele vatan mücadelesi, kutlu mücadeledir. 6 Bin şehidimiz var bu mücadelede, Fırat Çakıroğlu, son şehidimiz değildir. Bu vatan için bundan sonrada şehitler vereceğiz. Ama bu mücadele var olduğumuz sürece devam edecektir.” Diyerek bir kez daha Fırat Çakıroğlu’na rahmetler okudu.

Reklam

BAŞKAN MUSTAFA TOSUN” TÜM ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK VE YAŞATMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETLERİMİZİ GÖSTERECEĞİZ.”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Tosun, Şehitleri Anma gecesinin anlam ve önemine vurgu yaparak, duygularını şu sözlerle dile getirdi.:” Bu gün burada Ülkücü şehidimiz, canımız, kanımız Fırat Çakıroğlu anma programı gerçekleştirdik. Ve Fırat Reisimiz ile beraber tüm şehitlerin ruhuna bir program eda ettik. Fırat Çakıroğlu, ve tüm şehitlerimizi anmak ve yaşatmak için elimizden gelen bütün gayretlerimizi göstereceğiz.” Diyerek şehitleri birkez daha anmış oldular.

İL BAŞKANI KAZIM ÇALIŞKAN” SOKAK UNSURLARIYLA BERABER HAREKET EDEN, ALTI BENZEMEZ SİYASİ GENEL BAŞKAN”

Fırat Çakıroğlu’nu ve şehitleri anma gecesine katılan, Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, yaptığı konuşmasının bir bölümünde:” Geldiğimiz son noktaya baktığımızda, maalesef çok acı günler yaşadık. Kıymetli reisimizi, dava arkadaşımızı PKK Cani Teröristler tarafından, EGE Üniversitesinde katledilmesiyle, yaşanabilecek en ağır tabloyu da yaşadık, Devlet bakidir mücadelemiz devletimiz içindir devletimizin devamı içindir. Bu noktada hiçbir şekilde mücadelemizden yılmayacağız. Son günlerde baktığımız durumlar hiç iç açıcı görünmemektedir. Terör Örgütü olan siyasi partiler ile siyasi oluşumlarla, sokak unsurlarıyla beraber hareket eden, altı benzemez siyasi genel başkanı bu gün milletimizin ve ülkemizin bekasını tehdit edecek derecededir. Hiçbir şekilde bu ülkede olumlu bir şey olmuyormuş gibi, hiçbir şekilde vatanseverlik , milli menfaatler ,devletin menfaatlerini gözetmeksizin bir takım durum ve haller içerisindeler. Bunlar her zaman olduğu gibi tarihin tozlu sayfalarına gömüleceklerdir.2023 senesi ise liderimizin ifadeleriyle, bu son tescillenip tarih olacaktır.” Diyerek konuşmasına devam etti. Konuşmaların ardından, Ülkü Ocakları’nın gençleri şehitlerinin anışına birer konuşma ve şiir dinletisi gerçekleştirdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.