Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 22°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MECLİS AÇILANA KADAR SAHADALAR

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ MECLİS AÇILANA KADAR SAHADALAR
Reklam
04.08.2022
278
A+
A-

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Belgin Gökçe Uygur,Ayvalık Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek,partililer ile bir arada oldu. Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür,Ak Parti Ayvalık İlçe Kadın Kolları vekili Pınar Acar, yönetim kurulu ve partililer katıldı.

BAŞKAN GÜR” MAALESEF ÇOK SAYIDA TROL VE FEK HESAPLARLA SALDIRIYORLAR.”

Pandemi nedeniyle az sayıda üyenin katıldığı toplantıda,Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, üyelere seslendi:” Seçim atmosferine girdiğimiz bu dönemde,sayın Cumhurbaşkanımıza ve partimize sahip çıkalım.”diyerek partililere seçim çalışmalarında start vermiş oldu. Başkan Ali Gür, açılış konuşmasını şu sözlerle devam ettirdi,” Sayın vekilim, öncelikle  ilçe başkanlığımıza yaptığınız ziyaretinizden dolayı  teşkilatımız  ve sahsım adına size teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar Bahsettiğim gibi Partimizi ve Cumhurbaşkanımızı her platformda savunalım, yanlış anlatılanların doğrusunu anlatalım. Sosyal Medyayı iyi kullanmamız önemli, çünkü saldırıların çoğu bu kanalla geliyor. Maalesef çok sayıda Trol ve Fek hesaplarla saldırıyorlar. Bu konularda daha hassas, daha duyarlı ve daha bilinçli şekilde kullanmanızı sizlerden rica ediyorum. Ayvalık Gündemimizde, iki konu var ve kısaca değinirsek, yıllardır Ayvalık’a vatandaşların ucuz ekmeğe ulaşması için çalışmalarımız vardı çok engellemeler oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Yücel Yılmazın da bu konuda hassasiyet gösterdi ve biri Hamdibey’de diğeri BASKİ önünde olmak üzere iki bölgede satışlara başlandı.

Reklam

BAŞKAN GÜR”GÜNDEMİMİZDE ÜÇ KONU VAR.TOKİ,DOĞALGAZ VE HALK EKMEK”

Tabi ki yer sorunumuz var. Büyükşehir Belediyesine ait yerler olması gerekiyor. Amacımız Altınova’da,Sarımsaklı ve Armutçuk’ta birer tane kurarak beş,altı yerde satışa açmak. Kırsal mahallelerimizde de talep var. Amacımız oralarda da satışa açmak.” Diyerek  TOKİ konusuna gelince Başkan Gür,Şunları söyledi:” TOKİ’yle ilgili çok arayanlar,soranlaar,yazanlar oluyor. Milletvekillerimizin desteğiyle TOKİ Ayvalık’ta TOKİ’nin programına alındı. Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi detaylı bilgi Ağustos sonu, Eylül başında il,il,ilçe,ilçe açıklayacak. Bu açıklamayla süreç ve kayıtlar başlayacak. Diğer bir konu da Doğalgaz, hatlar döşenmeye başlandı. Ayvalık’ta yer tahsisi bitti. Yaz sonunda Ayvalık’ çevresine hatlar döşenmeye başlayacak ve seneye bu zamanlarda kısmi de olsa kentin birçok yerine doğalgaz gelmiş olacak. ”dedi.

VEKİL  GÖKÇE UYGUR” HEP İFADE ETTİĞİM GİBİ PARTİMİZ BİZİM DAVAMIZ.”

Reklam

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Belgin Gökçe Uygur,Ak Parti İlçe Başkanlığı’na yaptığı ziyaretindeki konuşmasında:” TBMM’nin yaz dönemine girmesinden dolayı 01 Ekime kadar,Ak Parti Milletvekilleri olarak sahadayız. Hep ifade ettiğim gibi partimiz bizim davamız. Sıradan bir siyasi hareket,sıradan bir siyasi parti değil. Bizim Davamız,2002 yılında başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde,milletin içinden doğan,milletin ihtiyaçlarından doğan,Milletin tüm beklenti ve taleplerinden doğan ve milletin daima içinde olduğu kadirşinaslı ve sağduyusuyla  sahip çıktığı bir dava hareketidir. Bizler Ak Parti Teşkilatlarının her kademesinde,siyaset yapan,teşkilat mensubu dava ve yol arkadaşlarımız,aslında her daim ve her an sahadayız”dedi.  “Biz çok köklü ve güzel bir medeniyetin mensuplarıyız” diyerek konuşmasına devam eden Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Belgin Gökçe Uygur, konuşmasına şu sözler ile devam etti.:” Biz aslında örfümüze,adetlerimiz ve geleneğimizi yaşadığımızda ,yaşattığımızda,işte o komşuluk ilişkimiz olsun, Eşinin, dostunun, akrabanın ,arkadaşının iyi günde ,güzel anında ,kötü gününde,cenazesinde ,doğumunda,düğününde ve birbirinin yanında olan bir milletiz. Komşu birbirinin külüne muhtaçtır anlayışından gelen bir milletin mensuplarıyız. Bu örf ve adetlerimizi gündelik yaşantımızda tam manasıyla uyguladığımızda, diğer siyasi partileri geride bırakmış oluruz”diyerek sözü 2023 de yapılacak olan seçime getirdi.

VEKİL  GÖKÇE UYGUR “ İKİ YILLIK PANDEMİ SÜRECİ EKONOMİK YANSIMALARI DA MUHAKKAK OLACAKTI.”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK Üyesi Belgin Gökçe Uygur,2023 seçimleri için şunları sile getirdi:”Önümüzde bir 2023 seçimleri var. Zaman itibariyle de daralmış bir vaziyette. Bu yazı geçirdiğimizde son baharda da seçim atmosferine girmiş olacağız. Kolay bir süreç geçirmedik. Pandemi ,bizi birazda olsa komşuluk,akrabalık ilişkilerimize sekte vurdu. İki yıllık pandemi süreci ekonomik yansımaları da muhakkak olacaktı. Bu öngörülüyordu ve en başında söylendi. Bu ekonomik yansımalar küresel anlamda kendini dev ekonomi olara nitelendiren ve bilinen ABD ve Avrupanın büyük ülkelerinde ciddi manada hissediliyor. Türkiye’de maalesef bu durumdan etkilenmiş vaziyette. Biz güçlü bir hükümetiz . 20 Yıllık bir birikimimiz var. İktidara geldiği ilk andan itibaren,367 krizi,e muhtıra, kapatma davası 17-25  ve en son 15 Temmuz hain darbe ve  işgal girişimiyle Türkiye de yapılmaya çalışıldı.

Cumhurbaşkanımızın o dik duruşu,liderlik vasfı ,kararlılıkla demokrasiye ,vatanına ve vatandaşına sahip çıkarak,milletimizin de meydanlara çıkıp demokrasisine,istiklaline ve istikbaline sahip çıkmasıyla buna da geçit vermedik” diyerek konuşmasına devam etti. Başka programlarının olması nedeniyle yapılan ziyareti n ardında esnafların bir kısmıyla sohbet ettikten sonra Ayvalık’taki diğer programlara katılmak için ayrıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.