Site Rengi

DOLAR 32,5216
EURO 34,9599
ALTIN 2.438,77
BIST 9.915,62
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 19°C
Az Bulutlu
Balıkesir
19°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 20°C
Reklam
Reklam

AHMET SUCU’NUN VASİYETİ SUCU AİLESİ TARAFINDAN YERİNE GETİRİLDİ/Yükselen Haber

AHMET SUCU’NUN VASİYETİ SUCU AİLESİ TARAFINDAN YERİNE GETİRİLDİ/Yükselen Haber
Reklam
24.09.2021
2.327
A+
A-
Özgün Zeytinciliğin sahibi Ahmet Sucu, Hakkın Rahmetine kavuşmadan önce Ayvalık’ta internetten eğitimini yapan,ekonomik şartlarından dolayı tablet alamayan bu konuda ihtiyacı olan 100 öğrenciye tablet alınarak verilmesinin sözünü vermişti. Sucu ailesi bu isteğini bir vasiyet olarak aldı. Daha sonra Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır,ile görüşerek, ekonomik durumu tablet almaya müsait olmayan ve ihtiyacı olan 100 öğrencinin belirlenmesi gerçekleştirildi. 24 Eylül 2021 Cuma günü kaymakamlıkta Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman’ın başkanlığında protokol ile tabletler Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.
KAYMAKAM YAMAN” RAHMETLİNİN EŞİNE VE ÇOCUKLARINA BU GÜZEL DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, bu yapılan yardımın önemini vurgulayarak yaptığı açıklamasında: Bu tabletler öncelikle ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşacak. Bu yıl sınavlarımız malüm,sınava girecek öğrencilerimize ulaşacak. Ahmet Sucu’ya buradan bir kez daha rahmetler diliyorum. Kendisi vefat etmeden önce böyle bir dileği olmuş,bizde göreve başladığımızda bu tür hayır işlerine yatkın olduğunu öğrendik. Ayrıca saygıdeğer hanımefendiye ve oğullarına da teşekkür ediyorum. Ailesi de rahmetli Ahmet Sucu’nun yolundan gidiyorlar. Ekonomik durumu iyi olan vatandaşlarımızın ilçemiz,öğrencilerimizin ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sıkıntılarına,ihtiyaçlarına ilgisiz kalmamaları,onların sorunlarıyla,sıkıntılarıyla bu kadar yakından ilgilenmeleri bizi son derece memnun etti. Ben birkez daha Ahmet Sucu’ya Allahtan Rahmet dilerken,saygıdeğer eşine ve çocuklarına bu güzel davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum.”diyerek sözlerine son verdi.
HALİL SUCU”TEK FARK AHMET SUCU’NUN ARAMIZDA OLMAYIŞI,BİZ ÇİZGİSİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Daha sonra Ahmet Sucu’nun oğlu Halil Sucu : Özgün Zeytinciliğin 30.yılı kutlamasında babamın ağzından böyle bir söz çıktı,Biz bunu bir vasiyete dönüştürdük. Sayın kaymakamımız Yakup bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Güner beyin vasıtasıyla bu vasiyeti yerine getiriyoruz. Mutluluğumuz şu,hayatta olmamasına rağmen,100 aileye dokunabiliyor.Bu bize gurur veren bir şey. Bu günden sonra babamın geleneğini,göreneğini ve fikirlerini baz alarak yaşatacağız. Tek değişen şey Ahmet Sucu’nun fiziksel olarak aramızda olmaması,geri kalan her şeyi biz beraber gerekenleri yerine getireceğiz.”Dedi.
EMİNE SUCU”ŞUAN VASİYETİNİ YERİNE GETİRİYORUZ”
Ahmet Sucu’nun eşi Emine Sucu,duygularını şu sözler ile dile getirdi: Ahmet’in şuan aramızda olmamasından bende çok üzgünüm. Onun çizgisinden gitmek için elimizden geleni yapacağız.Biz şuan onun vasiyetini yerine getiriyoruz. Ayvalık’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere bu vesile ile dokunmuş olacağız.bu konuda çok mutluyum.Çocuklarımıza başarılar diliyorum.”Diyerek mutluluğunu dile getirdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.