Site Rengi

DOLAR 32,4860
EURO 34,6908
ALTIN 2.409,06
BIST 10.045,74
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Az Bulutlu
Balıkesir
21°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 23°C
Reklam
Reklam

2. BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ’NİN AYAK SESLERİ

2. BÜYÜK İSRAİL DEVLETİ’NİN AYAK SESLERİ
Reklam
12.10.2023
103
A+
A-

“Ortadoğu’nun şekli ve haritası değişiyor.”

7 Ekim gününden önce 1947 den beri süre gelen ezeli düşman olan, Filistin ve İsrail büyük bir savaşın pimini çekti ve bir anda ortalık kana bulandı.
İsrail sınırını geçen 25-30 kişilik Filistinli saldırdı diye Gazze, içindeki sivil halk birlikte binalar, yollar,caddeler ve sığınaklar bombalanıyor.  Ve kimse onları yani işgalci İsrail’i engelleyemiyor.

Bilindiği üzere bu soykırım olarak anılacak olan 7 Ekim Savaşı, tamda 1973 yılında yaşanan  Arap – İsrail Savaşı’nın 50. Yılına denk gelmesi. Bu plan 100 yıldır uygulanması beklenen bir plandı. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)  ile başlayan plan, aslında;  genişletilmiş 2.İsrail Devleti yada Siyonist Krallığının 21.Yüzyılda kurulmasıdır.

Reklam

BOP Projesiyle, asıl yapılması istenen kısa zamanda gerçekleştirilmesi beklenen proje, Türkiye, Irak, İran ve Suriye gibi ülkelerden kopartılmış topraklar ile bir Kürdistan Devleti’nin kurulması. Kurulan Kürdistan Devletiyle, Siyonistlerin, kurulması için çaba gösterilen 2. İsrail Devleti’nin yöneteceği yada, himayesi altına alacağı bir Kürdistan ile Orta Doğunun yeraltı kaynakları ve su yollarını eline geçirmek olacaktır.

Amerikan Savaş Gemileri’nin Ak Denize indirmesiyle de, İslam Ülkeleri’nin yanısıra Türkiye, Suriye, Mısır gibi Ulussal Devletlere gözdağı vermek olmuştur.
Orta Doğu için, BOP Projesinin oyunlarından olan böl, parçala, yönetin 1. Perdesi Irak’ta gerçekleştirildi. Irak artık birden çok parçaya bölünmüş, toprakları işgal edilmiş, masum kadın, çocuk demeden öldürülmüş, en korkuncu işe kadınlara tecavüz edilerek; inançlı olan bir nesin inancını ve maneviyatını yok etmiştir.
Gazze’ ye yapılan bu kontrolsüz bombardımanın ardından, Lübnan işgali için mükemmel bir hazırlık yapılmış ve bunun devamında, İran ve Türkiye’nin belli bölgelerinin bilfiil hedefe alınacağı açıktır,
BOP’nin 2. Perdesi, 100 yıllık bir plan içerisinde yürütülürken, sıra hangi devlette? Diye düşünülmeden geçilmesi doğru değildir. Sıra, Türkiye’ye gelmeyecek diye düşünenler aymazlık içindedirler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.