Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 23°C
Per 20°C
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI 2. OLAĞAN KONGRESİNE DOĞRU

İYİ PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANLIĞI 2. OLAĞAN KONGRESİNE DOĞRU
Reklam
16.11.2022
594
A+
A-

İYİ Parti Ayvalık İlçe Olağan Kongresi, 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 13: 00’de İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapılacak olan,  İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı için iki aday yarışacak.

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı olarak tekrar aday olan, İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu, bu gün İlçe binasında, tekrar adayım dedi.

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı’nda üyelerinde bulunduğu basın açıklamasında, başkan Sütçüoğlu;” Öncelikle geçtiğimiz günlerde İstiklal Caddesinde meydana gelen patlamada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyor, terörü ve destekçilerini lanetliyoruz.

Reklam

Ayvalık kamuoyunu bir süredir meşgul ettiği üzere 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 13:00’de İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde ilçe başkanlığımızın 2. Olağan kongresi yapılacaktır. Tüm üyelerimizle birlikte sizleri de toyumuzda görmekten mutluluk duyacağız.

Kurucularından olduğum Ayvalık İlçe Teşkilatı’nda uzun süredir İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Kuruluştan bu yana yönetici arkadaşlarım ve üyelerimizle beraber birçok zorluğun üstesinden geldik. İlçe binamız için yer verilmeyen günleri de gördük, sil baştan başladığımız kimsenin elini taşın altına koymak istemediği günleri de. Bu zor zamanları aramızda bulunan arkadaşlarımızla birlikte hiçbir karşılık beklemeden, türlü fedakarlıklarla atlattık, herkesin gıpta ile baktığı Ayvalık siyasetinde belirleyici rol oynayacak bir konuma eriştik.

Şimdi yine kapı kapı dolaşıp aziz milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşmak ve Ayvalık’ı İYİ yapmak için 20 Kasım günü yapılacak kongremizde ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklamaktan gurur duyuyorum.

Reklam

Seçimli kongre süreçleri rekabetin doğası gereği her zaman sancılı geçmiştir. Biz seçimleri bayrak yarışı olarak görüyor ve en büyük reklamın yapılan iş ve icraatlar olduğunu düşünüyoruz.  Her gün arayarak, ziyaretimize gelerek desteğini bildiren üyelerimiz, doğru işler yaptığımıza ve yalnız olmadığımıza olan inancımızı güçlendiriyor. Onlar sayesinde daha büyük işler yapmak için kendimizde kuvvet buluyoruz.

Her biri örnek bir insan, örnek bir vatandaş ve yaptığı işte saygı duyulan kişilerden oluşan bir yönetimle çalışacağız.  Türk siyaset tarihinin belki de en önemli seçimleri yaklaşırken partimizi ve milletimizi hedefe ulaştırmak için hazırız.

Kongremizi demokrasi şölenine çevirecek tüm adaylara ve yönetimlerine başar diliyoruz. Bayrağı ileri götürenin yanında, geri bırakanın karşısında olacağımızı buradan herkese açıkça ilan ediyoruz.

Biz Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi başbakan, Türkiye’yi İYİ yapana kadar durmayacağız, yorulmayacağız ve başaracağız.” Diyerek sözlerine son verdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.