Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 21°C
Açık
Balıkesir
21°C
Açık
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 22°C
Per 19°C
Reklam
Reklam

AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ CANBEY’DEN AYVALIK’LILARA 3 MÜJDE

AK PARTİ BALIKESİR MİLLETVEKİLİ CANBEY’DEN AYVALIK’LILARA 3 MÜJDE
Reklam
15.05.2022
183
A+
A-

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Ayvalık Halkına 3 müjde verdi. TOKİ’nin yapılacağı arazide incelemelerde bulunan Vekil Canbey,  başkan Ali Gür’den bilgi alışverişinde bulundu.

Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Elmas Özmen, Mustafa Güren, Betül Akın ve Emre Sak, Ayvalık Kızılay Şube Başkanı Mehmet Anıl Okyar, ile birlikte, MHP Ayvalık İlçe Yönetiminden Ahmet Yalın, Osman Gençoğlu’nun katıldığı yerel basına verilen kahvaltıda, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ve Ak Parti İiçe Başkanı Ali Gür, Ayvalık’ta başlayacak olan TOKİ Projesiyle ilgili sorulara cevap verdiler.

“ÖZELLİKLE DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYACI KARŞILANACAK”

Reklam

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, yaptığı açıklamanın bir bölümünde,: ”Biz milletvekiliyiz, vatandaşlarımızın taleplerini dikkate almak zorundayız. Vatandaşımızın talep ettiği her konuda, kulaklarımızı kabartmak zorundayız. Çözüm üretmeye gayret göstermeliyiz. TOKİ Meselesinde, Ayvalık’a geldiğimde her defasında vatandaşlarımızdan aldığımız bu talebin takipçisi olacağımızı söyledik. Biz adaylık süreçlerimizde söz vermiştik, dedik ki; özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılayacak, onların ev sahibi olmalarına imkan sağlayacak ve bu süreçle alakalı çalışacağımıza söz vermiştik. Ali Başkanımız ile birlikte geldiğimiz noktada, buraya gelmeden önce baktım, TOKİ ile ilgili görüşmeye beş kez gitmişiz ve her defasında Ayvalık TOKİ’yi gündem yaptık. 2021 Haziran ayında, yerle ilgili çalışmalar yapıldı. 2021 Aralık ayında gitmişiz 300 konutun yapılacağı konusunda teyit aldık. Son gittiğimizde de 300 artı 200,toplamda 500 konuta çıkarıldı. İhtiyaca göre yeni konutlarda yapılabilecek.” Dedi. Konuşmasının ilerleyen dakikalarında ,ikinci müjde olarak Ayvalık’a gelecek doğal gaz ile ilgili açıklamasını yaptı.

BAŞKAN ALİ GÜR” TOKİ ALANI 400 DÖNÜM AMA, ETRAFINDA 10 BİNLERCE ALAN VAR.”

Ak Parti Ayvalık Başkanı Ali Gür TOKİ ile ielgili kısa açıklamasında:” TOKİ Alanı zaten, iki belediyeninde gelecekte konuta açılacak bölge olarak tasarlandığı yer. Ayvalık’ın 20 yılda büyümesinin gideceği yer TOKİ Alanının etrafında olacak. TOKİ Alanı 400 dönüm ama, etrafında 10 Binlerce alan var. Kamu kuruluşların bir çoğu da oraya gidicek. Eski kenti de bir şekilde revize etmemiz ,korumamız lazım. Korumak içinde konutu o tarafa taşımak daha doğru plan.”Dedi.

Reklam

“AYVALIK’IN KONUŞAMADIĞI DOĞAL GAZ.”

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey”: Ayvalık’ın konuşamadığı doğal gaz. Ayvalık’a doğal gaz olmaz, doğal gaz gelmez deniyordu. Bu konuyla ilgili çok büyük çaba sarf ettik. Sayın Enerji Bakanımızdan Allah razı olsun, çok iyi niyetli davrandı. Doğal gaz konusunda çok önemli bir noktaya geldik. Artık doğal gaz Ayvalık’ta hayal olmaktan çıktı gerçekleşiyor. Bütün çalışmalar, son sürat devam ediyor. Amacımız 2023 başına geldiğimizde Ayvalık’ta doğal gazı yakmak”. Diyerek konuşmasını sürdürdü.

“KIZ MESLEK LİSESİ AYVALIK’IN KÜLTÜR SANAT MERKEZİ OLACAK.”

Daha sonra 3. Müjdesi olarak, Kız Meslek Lisesi Ayvalık’ın Kültür Sanat Merkezi olacak. Bu binanın  Restorasyon ihalesi yapıldığını ve çalışmaların yakın zamanda başlayacağını belirtti. Ayvalık için önemli olduğunu düşünüyorum. Orada çok güzel şeyler olacak. Ayvalık’ta önemli bir hizmet alanını orada başlatmış olacağız. İçerisinde resim etkinlikleri sanat etkinlikleri, yapılacak ve bu binanın Ayvalık’ın önemli bir yüzü olacağına düşünüyorum. Ve yine kitap kafe olacak . Bu kitap kafede gençlerimiz gelecek kitap okuyacaklar, çay, kahve içecekler ve kitap okumaya gelen gençlerimizin içtiği çayları çorbaları da bedava yani ücretsiz olacak. İçeride konferanslar verilecek. Orası yaşayan canlı bir damar olacak Ayvalık için. Ben herkesin memnun kalacağını düşünüyorum.” Dedi.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, son olarak, Ayvalık kırsal mahalleleri olmak üzere, Ayvalık genelindeki bazı okulların güçlendirmeleri yapılacağını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.