Site Rengi

DOLAR 32,2834
EURO 34,7821
ALTIN 2.381,64
BIST 10.276,88
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 22°C
Açık
Balıkesir
22°C
Açık
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 22°C
Per 19°C
Reklam
Reklam

AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANI MUSTAFA GÜREN’DEN AYVALIK’A YENİ BİR HİZMET DAHA

AK PARTİ AYVALIK İLÇE BAŞKANI MUSTAFA GÜREN’DEN AYVALIK’A YENİ BİR HİZMET DAHA
Reklam
12.12.2023
258
A+
A-

“Ak Pati Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, Ayvalık’a ara vermeden hizmet etmeye devam ediyor.”

Başkan Güren,  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın, destekleriyle Altınova Mahallesinde yeni bir hizmeti başlattı. Altınova’ da yıllardır vatandaşların üstüne basarak yapılmasını istediği,  Altınova Sahil Yolu’nun alt yapı ve sıcak asfalt yapılması için, kollarını sıvayan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Mustafa Güren, yapılan çalışmaları şu sözlerle özetledi. Başkan Güren”: Yıllardır yapılmayı bekleyen Altınova Sahil Yolu’nu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın hizmet anlayışı ve destekleriyle, önce altyapısına başladık ardından da sıcak asfaltı dökerek,kaliteli ve Altınova’ya yakışır bir sahil yolu yapıyoruz. Altınova’da daha yapacağımız çok iş var.

Reklam

Bu çalışmaları büyükşehir belediye başkanımız sayın Yücel Yılmaz’ın destekleriyle, yapacağımızı bildirmek isterim. Altınova Sahil Yolu, yeni yüzüyle Altınova’lılara hayırlı olsun “ diyerek çalışmaların devam edeceğine vurgu yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.