Site Rengi

DOLAR 32,2633
EURO 35,0663
ALTIN 2.466,23
BIST 10.319,96
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 28°C
Parçalı Bulutlu
Balıkesir
28°C
Parçalı Bulutlu
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 30°C
Reklam
Reklam

AYVALIK AHMET SUCU’YU HAKKA UĞURLADI

AYVALIK AHMET SUCU’YU HAKKA UĞURLADI
Reklam
27.08.2021
1.212
A+
A-

Ayvalık’ın tanınmış zeytin ve zeytinyağı sanayicisi Ahmet Sucu, Ankara’da tedavi gördüğü Hacettepe Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Ayvalık’ın sevilen isimlerinden biri olan 56 yaşındaki Ahmet Sucu’nun vefatı ilçede büyük üzüntü yarattı. 1955’te merhum babası Halil Sucu ile birlikte odaklandıkları Ayvalık zeytin ve zeytinyağını ‘Özgün’ markası ile sadece yurt içinde değil yurt dışında tanıtan Ahmet Sucu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Ahmet Sucu’nun cenaze töreni 27 Ağustos Cuma günü Ayvalık Saatli Caminde düzenlendi. Törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu,Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı Mesut Ergin, eski bakan Cemil Çiçek, emekliye Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız,Balıkesir İl Emniyet Müdürü  Hasan Onar, Ayvalık ilçe protokolü,ilçedeki siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile zeytinyağı ve turizm sektörü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş, Ayvalık’ın değerli iş adamı Ahmet Sucu’yu Hakka uğurlamak ve ailesine taziyede bulunmak için katıldı.

Reklam

Pandemiye rağmen caminin hem içi hem de bahçesinde adım atacak yer bulmanın zor olduğu cenaze töreninde Ahmet Sucu’nun yakın dostu Ana Gıda A.Ş operasyon müdürü Mehmet Cavlı, taziyeleri Ahmet Sucu’nun oğulları Halil ve Cem ile birlikte kabul etti. Ahmet Sucu’nun naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Ayvalık kabristanlığında toprağa verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.