Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 16°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 24°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Reklam
Reklam

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 2019-2020 FUTBOL SEZONUNA HAZIR “ 1-0 ”

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 2019-2020 FUTBOL SEZONUNA HAZIR “ 1-0 ”
Reklam
20.02.2021
858
A+
A-

2019-2020 Futbol Sezonu’nda Bölgesel Amatör Liginde oynayacak olan, Ayvalıkgücü Belediyespor, 22 Eylül’de başlayacak maçlara hazır. Ayvalıkgücü Belediye spor,14 Eylül 2019 Cumartesi günü,2019-2020 Futbol Sezonu’na başlamadan önce, A takımı ve alt yapı futbolcuları ile birlikte Ayvalık Cumhuriyet Alanında,Atasına çelenk sundu.Başkan Suat Taş’ın Kocaeli’nde olması nedeni ile 2. Başkan Mehmet Babayiğit’in yanı sıra İsmail Ergin,Müsamettin Sayar,İlker Anaz ,ve Erkan Göral, katıldılar. Altyapı yöneticilerinden Mustafa Büberci ,ve Ümit Şafak, çelenk sunumunda yerlerini aldılar. Ayvalıkgücü Belediyespor’un yöneticileri,hocaları,A takım futbolcuları ve altyapı olmak üzere önce saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşın okunması ile sezona start vermiş oldular. 2.başkan Bayiğit “Arkadaşlar, spor dostluktur ,kardeşliktir, sevgidir” Alandan ayrılan Ayvalıkgücü Belediyespor’un yönetim kadrosu ,antrenörleri ile A takım futbolcuları, Ayvalık Hüsnü Uğural stadına geçti .14 Eylül 2019 Cumartesi günü 17:00’da Çiğli Belediyespor ile yapacağı hazırlık maçı için hocaların öncülüğünde antrenmana başlandı. Saat 17:00 da başlayan hazırlık maçından önce,Ayvalıkgücü Belediyespor’un 2. Başkanı Mehmet Babayiğit şu açıklamayı yaptı. 2.Başkan Babayiğit” Evet bu gün burada tarihi başarılarla dolu Ayvalıkgücü belediyespor’un yeni sezon açılışı yapmak için bulunmaktayız. Ayvalıkgücü, sadece futbol kulübü değildir, aynı zamanda çok başarılı olan voleybol kız takımımız var. Basketbol kulübümüz var. Atletzim dalında Türkiye ve Avrupa’da bir çok başarı elde etmiş oyuncularımız mevcut. Arkadaşlar spor dostluktur ,kardeşliktir, sevgidir, bizler yeni bir yönetimiz biz yönetime geldiğimizde radikal bir karar aldık.

 

2.Başkan Babayiğit” Ayvalıkgücü’nün geleceği emin ellerde yeni nesiller yetişiyor” Belkide almış olduğumuz bu kararlarla kalp kırdık, hata yaptığımız söylendi ama simdi burada buradaki genç çocuklarımızın gözlerindeki sevinci ve heyecanı görünce ne kadar doğru bir karar verdiğimizi anlamış olduk. Ayvalıkgücü’nün geleceği emin ellerde ve yeni nesiller yetişiyor. Buradan velilerimize sesleniyorum çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp sporu sevdirelim, çocuklarımıza sporu aşılayalım. Har başarılı hayatın temelinde spor yatar. Bu oluşumu sağlayan ve her daim çocuklarımızın yanlarında olan yönetici ve alt yapıdan sorumlu arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Her kulübün sezon açılışında olduğu gibi bizimde sezon açılışımızda her dalda başarı ve şampiyonluk getirmesi dileği ile kazasız belasız sakatlıksın bir sezon geçirmeyi Allah bize nasip etsin. 2019/2020 yılı sezonu, Hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi. “Ayvalıkgücü Sezona hep birlikte yapılan dualar ile başladı” 17:00’da Çiğli Belediyespor ile yapacağı hazırlık maçı başlamadan önce tüm yönetim kadrosu başta olmak üzere, hocalar ve futbolcular birlikte,Çınarlı Camisinin hocası Ahmet hocanın, yeni sezonda başarılar dileğiyle yaptığı duası ile başlayan maç,Ayvalıkgücü Belediyespor-Çiğli Belediyespor’un skoru ( 1-0 )Ayvalıkgücü Belediyespor’un maçı almasıyla tamamlandı. Maçın tek golünü,Ayvalıkgücü’nde stoper olarak oynayan,55 numaralı formayı giyen Samet attı. İkinci yarının başında buldukları golle doksan dakikanın skoru, Ayvalıkgücü Belediyespor 1- Çiğli Belediyespor 0 . Ayvalıkgücü Belediyespor’un galibiyetiyle maç bitti.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.