Site Rengi

DOLAR 32,5044
EURO 34,6592
ALTIN 2.477,33
BIST 9.610,07
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 26°C
Az Bulutlu
Balıkesir
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Reklam
Reklam

AYVALIK 23 NİSAN BAYRAMI AMATÖR KULÜPLER KUPASI

AYVALIK 23 NİSAN BAYRAMI AMATÖR KULÜPLER KUPASI
Reklam
20.02.2021
740
A+
A-

Ayvalık Amatör Spor Kulüpleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yaşları 7,8 ve 9 arasında değişen çocuklar arasında karşılaşma ve kupa töreni düzenledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mini Minikler kupası etkinliği oldukça coşkulu geçti. ASKF Temsilcisi Cemal Erhanoğlu’nun düzenlediği ve Ayvalık Kaymakamlığı ile Ayvalık Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüplerinin 23 Nisan kupa karşılaşmaları çok heyecanlı geçti. Ailelerin yanısıra Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulüp Başkanı Güngör Sezer ve Aliçetinkaya Muhtarı Halil Gencer katıldı. Ayvalık Amatör Spor Kulüpleri, Ayvalıkgücü Spor, Ada Spor, Yeni Mahalle Spor, Armutçuk Spor kupa için karşılaştılar. Kura sonucunda eşleşen takımlar Yeni Mahalle-Armutçuk Spor, Ayvalıkgücü Spor Ada Spor olarak belirlendi. Kupanın ilk karşılaşması Ayvalıkgücü Spor ile Ada Spor arasında geçti. Maçlar her devre 15 dakika olarak belirlendi. ASKF Temsilcisi Cemal Erhanoğlu’nun düzenlediği 23 Nisan Amatör Spor Kulüpleri 2010,2011 ve 2012 doğumlu çocuklara yönelik yapıldı. Her takım kupa kazanarak 23 Nisan’ı sevinç ile kutlamış oldular.

 

Kulüpler kupalarını Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in , Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulüp Başkanı Güngör Sezer’in ve Aliçetinkaya Muhtarı Halil Gencer’in elinden aldılar. ASKF Temsilcisi Cemal Erhanoğlu, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Bu nedenle çocuklarımız kendi bayramlarında spor yaparak ve aileleri ile geçirsinler istedik. Bugün burada oynanan amatör kulüpler 23 Nisan Kupası için bizi ve çocuklarımızı yalnız bırakmayan ve her zaman spora desteklerini esirgemeyen, başta Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’a, yine bizi onurlandıran ve destek veren Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e, spor camiamıza her zaman desteklerini esirgemeyen Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulüp Başkanı Güngör Sezer’e ve Ayvalık’ın en sempatik ve sevilen muhtarılarından Halil Gencer’e çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını ASKF Temsilcisi olarak cani gönülden kutlarım.” diyerek Ayvalık Amatör Spor Kulüpler 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mini Minikler kupası etkinliğini bitirmiş oldu.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.