Site Rengi

DOLAR 32,4945
EURO 34,9060
ALTIN 2.435,64
BIST 9.716,77
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 24°C
Az Bulutlu
Balıkesir
24°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Reklam
Reklam

DP GENEL BAŞKANI UYSAL BAŞKAN ERGİN’İ ZİYARET ETTİ

DP GENEL BAŞKANI UYSAL BAŞKAN ERGİN’İ ZİYARET ETTİ
Reklam
20.02.2021
337
A+
A-

31 Mart Yerel Seçimlerde DP ‘den aday olan Mesut Ergin, aldığı oy farkı ile Ayvalık Belediye Başkanı Olmuştu. Cumartesi Günü saat 15.00’de Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DP İl Başkanı Tamer Alver ve çok sayıda partili ile nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarete gelen partilileri, Belediye Başkanı Mesut Ergin ve belediye meclis üyeleri Merih Arslan, Özge Toygar, Ethem Vardı, Hüseyin Ergin, Tülay Çankaya ve Mustafa Serdar Tuç karşıladı. Başkan Uysal “Allah mahcup etmesin” Bu ziyarette Genel Başkan Uysal “31 Mart yerel seçimleri geride bıraktık. Ayvalık gibi Türkiye’de referans bir noktada sizlerin şahsında parti olarak bizlerin başarıyı elde editör olmasından dolayı mutluluğumuzu ifade etmek istiyorum” diyerek sözlerine devam etti. Genel Başkan Uysal” Kutuplaşma ikliminde zor olduğu bir dönemde Ayvalık’ta hakikatten sizler ile mücadele veren, burada bir olmuş, mücadeleye emek vermiş, alın teri dökmüş mücadele arkadaşlarınıza bir kere daha buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Tekrar hatırlı olsun sizlerin şahsında Ayvalık’a hizmetlerde bizlerinde elinden geldiği kadarı sizlerin istekleri doğrultusunda katkı vermek için hem genel merkez ve arkadaşlarımız ile var olduğumuzu sizin huzurunuzda bir kez daha ifade etmek isterim. Allah mahçup etmesin” dedi. Başkan Ergin “Halk ittifakı ile biz bu sonuca eriştik” Ardından Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, DP Genel Başkanı Uysal’ın nezaket ziyareti için şunları dile getirdi” Ayağınıza sağlık sayın genel başkanım. Bizi kırmadınız geldiniz.31 Mart’ta Ayvalık’ta ciddi bir seçim mücadelesine giriştik. Tabi bunda Ayvalık Halkının teveccühü oldu sağolsunlar. Esas ittifakı sağladık diye düşünüyorum. Bu çıkan sonuç onu gösteriyor. Halk ittifakı ile biz bu sonuca eriştik. Dediğiniz gibi inşallah Allah utandırmayacak. Güzel projeler ile Ayvalık’ın geleceğini iyi planlayacağız “diyerek sözlerine devam etti.

 

Başkan Ergin” 23 Haziran seçim sonuçları ile Türkiye’de bir umut doğdu” Başkan Ergin konuşmasına şu sözler ile devam etti” 23 Haziran seçim sonuçları ile Türkiye’de bir umut doğdu. Bu umudu güçlendirecek, birliktelik sağlayacak. Türkiye’miz için en iyisi olacak diye düşünüyorum . Teşekkür ediyoruz. Ayağınıza sağlık “diyerek sözlerine son verdi. Daha sonra DP İznik İlçe Başkanı Göksal Güneş, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’e başarısından dolayı İznik çinisinden yapılan bir hediye verdi. Daha sonra DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, meclis üyeleri ile birlikte tüm heyet Ayvalık çarşısında esnaf ziyaretinde bulundular. Esnaf Ziyareti sırasında Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp ile karşılaşan Başkan Uysal tokalaşarak bir birlerine iyi dilekte bulundular. Esnaf ziyaretinin ardından yaklaşık 50 kişilik DP li konuklar ile DP Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi Ali Jale ‘nin kullandığı Jale 6 teknesi ile Ayvalık iç deniz turu yapıldı. Daha sonra birlik beraberlik fotoğraf çekimleri ile nezaket ziyareti son buldu.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.