Site Rengi

DOLAR 32,5999
EURO 34,8349
ALTIN 2.491,69
BIST 9.517,85
Ayvalık Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Balıkesir 17°C
Hafif Yağmurlu
Balıkesir
17°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 25°C
Sal 25°C
Reklam
Reklam

DİNAMİK DENETİM DÖNEMİYLE SEFERBERLİK BAŞLADI

DİNAMİK DENETİM DÖNEMİYLE SEFERBERLİK BAŞLADI
Reklam
04.03.2021
539
A+
A-

İçişleri Bakanlığı’nın “Dinamik Denetim Süreci” konulu 14 maddelik genelgesine göre, 4 Mart 2021 Perşembe günü 260 bine yakın denetim personelinin katılmasıyla  Türkiye genelinde yoğun bir şekilde dinamik denetim faaliyetleri yapılacak. Bu genelge ile Valilikler, Dinamik Denetim Sürecinin sağlıklı yürümesi için, Yerel Yönetimler, Meslek Odalarının Temsilcileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Yaklaşık bir yıldır mücadele edilen Koronavirüs  Pandemisinde yeni bir döneme girildiği bilinirken, ülke genelinde İçişleri Bakanlığınca “Dinamik Denetim Süreci”yle bir denetim seferberliği başlatıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla tüm illere gönderilen 14 maddelik genelge ışığında başlayan denetimlerin, kurumlar arası koordinasyonunun sağlanması için Vali Hasan Şıldak Başkanlığında Yerel Yönetimler, Meslek Odalarının Temsilcileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirildi.

Reklam

Başlatılan denetim seferberliğiyle toplumsal farkındalığı olabildiğince arttırmak amaçlanırken, risk haritasında kırmızı olan ve çok yüksek risk grubunda olan İlimizde de yarından itibaren 4000 kişiden oluşan denetim ekiplerinin sahada olacağı duyuruldu.

Hedefin Balıkesir’i risk haritasında mavi renge dönüştürmek olduğunu belirten Vali Şıldak, tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile meslek odalarının temsilcilerine sahada olarak farkındalığı arttırma talimatı verirken yapılacak denetimlerin rehberlik esasıyla yapılacağı vurgulandı.

Her gün yapılacak denetimlerle bir hareketlilik ortaya koymak gerektiğini belirten Şıldak, “2 haftalık periyotlarla değerlendirilecek risk haritasında mutlaka zigzaglar olacağını, fakat Balıkesir’in birlik ve beraberlikle olumlu sonuçlar alacağına inancının tam olduğunu” ifade etti.

Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.